Kök Örebro

Vi kan allt om att renovera kök

Välkommen till hantverksfirman som är experter på att renovera kök i Örebro. Vi kan hjälpa dig att lyfta hemmets kanske viktigaste yta med liv och lust. Vi har alla kompetenser som behövs för att skapa ett kök som motsvarar dina drömmar.

Kontakta oss redan idag!

Vi renoverar kök i Örebro – hela vägen

Köket är alltid en central punkt i hemmet, och när man skapar ett nytt kök är det viktigt med funktionen, hygienen men också estetiken och trivseln. Vi har renoverat kök i alla stilar åt en mängd olika kunder och vet vad som krävs för ett lyckat resultat. Vid sidan om att renovera kök erbjuder vi även flera hantverkstjänster åt våra kunder i Örebro med omnejd. Dessa tjänster kan du läsa om här.

Vi har alltid kunden i fokus, för oss är det viktigt att du känner dig trygg i att du har att göra med duktiga medarbetare. Vi utför arbetet som totalentreprenad – vi tar hand om hela projektet och du behöver bara ha kontakt med oss under tiden. När det handlar om renovering av kök är vi företaget i Örebro du ska vända dig till!

köksrenovering i örebro utställning av blandare

Stora och små kunder är välkomna till oss

Vi renoverar kök åt alla typer av kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Alla projekt inleds med en inspektion och dialog med kunden, det bästa sättet att få en uppfattning om vilken typ av kök kunden önskar.

Vi följer alla regelverk när vi genomför en renovering av ett kök, alla detaljer utförs på ett fackmannamässigt sätt. Dessutom har vi konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.

Våra hantverkare är kunniga och erfarna och arbetar enbart med material är av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat. Vi har även miljön i bakhuvudet när det gäller val av material, inköp och transporter och använder i så hög grad som möjligt miljövänliga och återvinningsbara material. När vi renovera ditt kök i Örebro så kan du vara 100 procent trygg i att vi gör ett så bra arbete som möjligt. Vi har gott om goda referenser från tidigare kunder, hör gärna av dig till oss om du vill ta del av dessa.

Erfarna och kunniga hantverkare

Vi har renoverat ett stort antal kök i Örebro med omnejd och kan hela hantverket utan och innan. Vi erbjuder fasta priser, detaljerad offert, erfarna projektledare och kunniga hantverkare. Vi är flexibla, lyssnar alltid på kundens tankar och är medvetna om att det alltid kan dyka upp nya utmaningar under arbetets gång.

Om du uppfyller kraven för ROT-avdrag, så drar vi av det redan på slutfakturan. Skatteverket tar hand om resten. Med rådande lagstiftning drar vi av 30 procent av arbetskostnaden på en arbetskostnad upp till 50 000 kr per år. Enkelt och smidigt för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss med dina idéer och funderingar för en kostnadsfri offert! Låt våra kunniga och erfarna hantverkare ledare till ett nytt kök!

Vi kan göra ditt kök till kvarterets finaste